Podelom sertifikata, uspešno završen kurs sanskrita

Prvi kurs sanskrita u Beogradu koji je organizovala Himalajska škola tradicionalnih jezika, svečano je završen u ponedeljak 10. februara 2020. podelom sertifikata

Četrnaest polaznika početnog nivoa, na završnom času, prezentovali su stečeno znanje ispevavanjem naučenih pesama, kratkim dijalozima, kao i predstavljanjem u nekoliko rečenica na sanskritu

Na veliko zadovoljstvo profesora dr Unikrišni i njegove divne asistentkinje dr Revati, učesnici su iskazali zahvalnost za stečeno znanje i želju za nastavkom ovakvog načina učenja, u skorijoj budućnosti. Zadovoljni, ali i tužni što se ovako lep događaj završava, učesnici su se dogovorili da nastave onlajn susrete sa profesorom, u cilju produbljivanja i učvršćivanja stečenog znanja ovog drevnog jezika. 
 
“Prezadovoljna sam. Ovo je više od susreta sa drevnim jezikom. Melodičnost sanskrita, tonalni kvalitet, čistota glasova, otvorili su moje srce”, izjavila je Ivana.
 
“Svaki čas mi je značio, zbog samog jezika, ali iskreno i zbog predavača, načina učenja, i grupè ljudi koja je učestvovala na kursu”, izjavila je Dragana.
 
Lepa vest je da će učenici koji su sada završili početni nivo sanskrita a žele da nastave da uče ovaj jezik uskoro imati tu priliku. To važi i za početnike koji imaju želju da bolje upoznaju ovaj drevni jezik. 

Podelite ovu objavu

X