Ispunjeni ljubavlju, svetlošću i zahvalnošću

Novosađani su "Oslobodili svoj potencijal" sa Oliverom, Sanjom i Aleksandrom, 14. decembra 2019.

Program je otvorila Sanja Stanković, upoznavajući prisute sa mantrom AUM, kao i u tehnikom disanja kroz kićmu, što je brzo harmonizovalo i stabilizovalo grupnu energiju. Nakon toga je Olivera Miškić predstavila ideju programa koji je imao za cilj da svim prisutnim pomogne da se kroz Svesno plesanje oslobode blokada unutar sebe i omogući nesmetan protok energije kroz energetske centre. Pričali smo o tome gde se nalazi naš istinski potencijal, koliko ga koristimo i kako da ga probudimo kroz metode koje smo dobili od Mohađija.

Svi učesnici su sjajno odreagovali na Svesno plesanje. Vrlo brzo su počeli da oslobađaju emocije kroz plač i ekspresiju licem i telom. Bilo je zadivljujuće koliko su se predali i osećali sigurnost. Jedna od učesnica je nakon Svesnog plesanja prokomentarisala da je prvi put posle dvadeset godina probudila zaključano dete u sebi.  Iako je od deset učesnika programa bilo samo njih troje koji su dugo upoznati sa Mohanđjem i njegovim učenjem, grupa je vrlo brzo izgradila izuzetno koherentnu energiju. Tako da je podeljenih iskustava bilo puno i osećala se snažna energetska povezanost među ljudima koji se praktično ne poznaju.

Nakon kratke pauze i osveženja, Aleksandra Stojanović je pripremila i uvela sve prisutne u meditaciju Moć čistote, tokom koje se mogao osetiti duboki mir među svima. Posle meditacije, svi su se zahvaljivali i nastavili da dele svoja iskustva.

Jedan od učesnika koji je do tada samo pratio postove Mohanđija preko Instagrama podelio je sa nama kako mu se Mohanđi pojavio u toku meditacije. Dvoje ljudi nakon programa se odmah izjasnilo da žele da se aktiviraju u Act fondaciji. Neki od učesnika su primetili koliko je grupa odisala harmoničnom energijom iako se praktično svi prvi put vide u ovom životu.

Program smo završili sa individualnim tretmanima Mai-Tri metode.

O celom događaju najbolje govore iskustva učesnika:

Hvala Vam na predivnom danu, na novim saznanjima i otkrivanju nečeg prosto neverovatnog. Hvala na probuđenom detetu u meni koje je bilo zaključano duboko od moje dvadesete godine. Ne dam taj probuđeni osećaj nikad više da neko potisne. – Tanja Todorović

Mislila sam da znam blaženstvo. Mislila sam…..
Današnji dan uz Oliveru, Sanju, Aleksandru i predivne duše prisutne na programu,pokazalo mi je suprotno. Uz oslobađanje svojih nepotrebnih emocija, strahova i otvaranja za nove čiste i svetle emocije doživela sam blaženstvo kao nikada.do sada. Osećaj otpuštanja neželjenog i zamena tog prostora za ljubav i svetlost iz čakre u čakru kroz predivno Svesno plesanje mi je bio potpuno novi uvid u sebe,u Boga i svet oko mene. Zahvalnost koja je počela da isijava iz mene u srčanoj čakri i suze zahvalnice koje su me čistile su iskustvo učinile dubljim, jačim, snažnijim i ispunile me mirom koji nisam do sada spoznala.
Zahvalna sam svakoj od ovih predivnih duša za ovaj program koji menja iz korena,od korenske do krunske čakre, a verovatno i mnogo dublje i šire i van mogućih nivoa shvatanja.
Hvala vam za predivnu grupnu meditaciju, za divno druženje, atmosferu, hranu, piće, smeh, suze i predivne tople zagrljaje pune ljubavi i razumevanja.Hvala je mala i kratka reč,ali veruejm da znate koliko ste mi pomogle kao i drugima da se iznova okrenem sebi.
Hvala vam iz sveg srca. – Danica Vukmirović

Jako pozitivno iskustvo,sve ste jako lepo prenele. Povezao sam se sa Mohanđijevom svešću. Dosta stvari iz podsvesti je počelo da isplivava i samim tim se osećam bolje. – Bogdan Graovac

Ovaj put Svesno plesanje i putovanje kroz energetske vrtloge završilo se za mene pred kraj nepčekivanom emocijom. Par minuta nisam ništa čula zato što koristim slušni apparat, pomislila sam kako je baš sad zatajio kad mi TREBA. Obuzeo me je bjes prema mom. Na kraju sam dobila Mohanđijevu poruku: ”Bez očekivanja.” Pomislila sam, šta to, kako očekujemi odjednom sam sve shvatila. Nasmijala sam se. Pa ja u biti u svim sferama života svašta i sve očekujem. Vraćala sam se kući sa osjećajem predivne smirenosti, polako, inače trčim ulicom. Osjećaj mira i produženja vremena je trajao. Hvala vam svima. Posebno sam bila impresionirana razgovorima i spontanošću učesnika. Još jednom mi se potvrdila naša međusobna povezanost. – Jelena Vujasin

Kroz Svesno plesanje u meni se pokrenula energija koja je snažno i sigurno preplavila moje biće. Ona mi je pomogla da zaronim u sebe i osetim snagu iskrene životne radosti u susretu sa sobom. Zahvalna sam svim na podršci i otvaranju u potrazi za spoznajama svojih potencijala. – Nada Mićašević

Podelite ovu objavu

X