zagrli-sebe-subotica-decembar2019 (8)

Samoprihvatanjem do radosti i mira

Subotičani su imali priliku da uživaju u jedinstvenom programu "Zagrli sebe", u nedelju 8. decembra 2019.

Budući da su samo dve nedelje pre toga, počele da se održavaju redovne meditacije u Subotici, bilo je puno interesovanja za učešće u programu jer se dugo čekalo na ovu priliku, kako kažu prisutni učesnici. Dan je započeo posebnom pranajamom, tehnikom disanja koja umiruju um. Pošto je kreirana prijatna grupna energija, program su otvorile Izabela i Sanja, Mohanđi Ačarije, razgovorom o samoprihvatanju i kapacitetima za ljubav.

Nakon što je učesnicima objašnjena veza između čakri, energetskih centara u telu i kako se njihovo stanje odražava na naše okolnosti u životu, počelo se sa Svesnim plesanjem. Tokom plesa, učesnici su imali prilike da rade na svakom svom energetskom centru, balansirajući ih i dovodeći u ravnotežu. Program je završen meditacijom Blaženstvo tišine, koja je omogućila prisutnima da se povežu sa sobom i integrišu sve procese kroz koje su prošli. Nakon Mohanđi energetskog transfera, osetila se potreba za tišinom, ostajanjem u dostignutom miru.

A ovo su iskustva nekih od učesnika:

“Radionica Zagrli sebe je imala notu lepršavosti, jednostavnosti, ali i dubine. Prošla sam kroz iskustvo čiste radosti u Svesnom plesanju, imajući u vidu da je to moja prava priroda, pa sve do snažnih introspektivnih momenata u meditaciji, kao i povezanost sa Majstorom.
Blagodarim Ačarjama Izabeli i Sanji što su pravi Svetlosni kanali.” – Klaudija

“Na programu se osećala divna Mohanđijeva energija koja je probudila blaženi osećaj mira. Vladala je opuštena, pozitivna, prijateljska atmosfera, koja je doprinela da svako ima neko svoje posebno dragoceno iskustvo, tokom Svesnog plesanja, meditacije Blaženstvo tišine i satsanga. Hvala  vam 😊💓💓💓” – Dragana

Podelite ovu objavu

X