Razigrana-joga-i-puno-toga-septembar-2019

Razigranom jogom do stuba života

Redovno održavanje dečije radionice “Razigrana joga i puno toga” u Novom Sadu, nastavljeno je i u novoj školskoj godini, u subotu 21. septembra 2019.

Prva radionica “Razigrana joga i puno toga” u novoj školskoj godini u Novom Sadu, održana je u prelepom prostoru joga studija “Sathya Yoga Centar”,  u subotu 21. septembra 2019.  

Program koji vodi Staša Mišič, Mohanđi Ačarja, započeo je pričom o glasu AUM i njegovim ispevavanjem, i vežbama disanja. Zatim su usledile jogijske asane i joga nidra za decu, a na kraju desetominutna meditacija Sloboda koja pomaže deci da se oslobode od strahova. Deci je objašnjeno koliko je važno da se trudimo da tokom svakodnevnih aktivnosti kičmu, stub i oslonac života, uvek držimo pravo. Te im je pažnja tokom cele radionice usmeravana na osvešćivanju kičme.

Uz zahvalnost prema hrani deca su pojela voćnu užinu. A zatim su imali priliku da čuju poučnu priču o upornoj žabi i na slikovit način shvate koliko je važno u životu ne obazirati se na tuđe komentare ukoliko želimo da ostvarimo svoje snove.

Podelite ovu objavu

X