duhovnost-je-biti-prirodan (1)

Prirodno sa Minom

Program „Duhovnost znači biti prirodan“ je po rečima učesnika, protekao predivno.

Program „Duhovnost znači biti prirodan“ koji je vodila Mina Obradović, Mohanđi Ačarja, počeo je meditacijom “Procvat ljubavi”. Učesnici su uživali okupani Mohanđijevom energijom.

Program je nastavljen razgovorom o jednostavnosti duhovnosti. Koliko samo loše karme privlačimo svaki put kada o nekome govorimo loše ili tračarimo. Ukoliko smo uporni u tome, stvaramo obrasce ponašanja koji se ponavljaju iz života u život. A sve to zbog neprihvatanja života kakav jeste. I upravo ovo saznanje nam je ukazalo na važnost prihvatanja u svakodnevnom životu.

Učesnici su zatim imali priliku da se upoznaju sa Mai-Tri metodom dubinskog čišćenja, usklađivanja i uravnoteženja kroz Minino lično putovanje koje je podelila sa učesnicima. Ona je i ovom prilikom istakla da je njen Mai Tri put u potpunosti blagosiljan i podržano od strane Mohanđija.

Usledili su pojedinačni Mai-Tri tretmani. Mini su se tom prilikom pridružile Tea Klincov i Dragana Tešanović koje takođe praktikuju Mai Tri metodu. Bilo je neverovatno doživeti ovu moćnu tehniku sa 3 praktikanta istovremeno. Prisutni su uživali u Mohanđijevoj toploj božanskoj energiji koja se mogla opipljivo osetiti.

Program je završen degustacijom ukusnih veganskih tortilja u kojima su svi uživali. Jedna od učesnica, inspirisana ukusom tortilja, odlučila je da izbaci meso iz svoje ishrane i proba životni put saosećanja sa svim bićima.

Iskustva

"Mina, hvala ti na predivnim tortiljama i hvala Tei na knjizi o sirovoj veganskoj ishrani. Te tortilje su mi pokazale da ako se malo potrudim, možda i neće biti neizvodljivo da postanem bar vegetarijanac. A to povlači za sobom i mnogo ozbiljnije stvari, verujem. Druženje sa Minom sam doživela kao zaokruživanje lične celine. Tokom programa sam osvestila da sam "zaglavljena" u neprihvatanju, o čemu je Mina govorila. Moje misli su bile "neću da prihvatim". Tokom Mai-Tri tretmana kao da je sve konačno leglo na svoje mesto. Malo sam se gušila, ali kada je praktičarka stavila svoje ruke blizu moje druge čakre, počela sam da se smejem, tiho i prirodno. Tada sam rekla sebi: "Dobro, hoću, hoću da budem radosna!" Poljupci i pozdravi za sve devojke iz Unity Space-a. Divne ste. Mislim da vi, baš kao i Mohanđi, odlično radite svoj posao! Mohanđiju: Hvala, i hoću!"
Vesna Mišić
"Program je bio predivan! Mohađijevo prisustvo se moglo osetiti sve vreme. Minin izbor i tok reči bili su elegantni, tačni i precizni poput oštrog noža koji je probijao kroz karmičke kuke, otkačujući nas iz zamki karmičkih ciklusa i ciljajući direktno na uskladištene samskare (utiske). Takva je bila i moć Mai-Tri metode. Osećala sam se toliko blagoslovljenom da imam priliku da budem prisutna na ovom programu. Osećam da sam otpustila veliku težinu. Hvala, Mina! Hvala, Mohanđi!"
Dragana Tešanović
"Osećala sam se predivno! Atmosfera je bila tako lagana. Mogla sam doživeti zaista prijatne vibracije tokom celog događaja. Počeli smo meditacijom, a zatim nastavili mini-satsangom (prijateljskom diskusijom) tokom koje je Mina na vrlo tačan i jednostavan način govorila o prvom koraku duhovnosti po Mohanđijevim učenjima - Biti prirodan i prihvatiti sebe. Mina nam je skrenula pažnju da nam duhovne prakse definitivno pomažu, ali bez prihvatanja sebe one su prilično beskorisne. Takođe smo razgovarali o veganstvu i nenasilnom načinu života koji Mina promoviše. Imali smo Mai-Tri tretmane dubokog energetskog čišćenja i balansiranja. Na kraju smo uživali u ukusnim veganskim tortiljama. Mina se pobrinula da niko od učesnika nije gladan. Stvarno sam uživala u tih par sati tokom kojih se definitivno osećala neverovatna energija. Jedva čekam buduće Minine programe koji osnažuju."
Tea Klicov

Podelite ovu objavu

X