Druženje naših volontera

25 volontera iz Novog Sada i okoline družilo se u subotu, 15. juna u Novom Sadu, u Joga studiju Datta Tapovan u kojem je i nastalo udruženje Mohanđi Srbija.

Mohanđi uvek naglašava značaj komunikacije: On kaže da se sve može rešiti pravovremenom i iskrenom komunikacijom. Dok razmenjujemo svoja osećanja i misli, dajemo sebi i drugima priliku da se menjaju na bolje, da rastu.

Udruženje “Mohanđi Srbija” praktikuje neformalna okupljanja naših volontera. Ovog puta, okupili smo se u Novom Sadu. Red razgovora, smeha, vegan grickalica i mnogo nasmejanih dragih lica na jednom mestu.

Veče nam je obogatila Milica, Mohanđi ačarija koja je upravo stigla iz Južne Afrike. Ona je sa nama podelila svoje dugogodišnje iskustvo sa Mohanđijem, podsetivši nas koliko je važno da se međusovno zbližavamo i razvijamo se kao jedna velika porodica. Tako osnaženi zajedno, lakše ćemo prevazilaziti sve izazove koji se pred nama budu pojavljivali. Svoja iskustva u vezi sa tim, podelili su i drugi volonteri.

Veče smo završili ispevavanjem Mohanđi gajatri mantre i meditacijom Sloboda. Razišli smo se uz osećaj zajedništva, bolje međusobne povezanosti i razumevanja, radujući se sledećem okupljanju u Beogradu uskoro.  

Podelite ovu objavu

X