Put u središte sebe

Hodočašće na Bosanske piramide 2019, 26 – 30. maj

Nekada je neophodno zastati, udahnuti, izdahnuti i uzeti trenutak za sebe. Sa sobom se družiti, sebe spoznavati, sa sobom koračati.

Uputite se na „Put u središte sebe” u prisustvu duhovnog majstora Mohanđija potpomognuti isceljujućom energijom Bosanskih piramida.

Petu godinu za redom, Mohanđi kao hodočasnik odlazi na Bosanske piramide. Da iskaže Svoju zahvalnost ovom mestu jedinstvenom u svetu. Visoka frekvencija Bosanskih piramida vekovima podržava duhovno buđenje pojedinaca.

Hodajući rame uz rame sa duhovnim majstorom na ovom mestu, u idealnoj smo prilici da promislimo o svojim željama, potrebama, načinu života, dok nas isceljujujuće energije menjaju na suptilnom nivou. Meditiraćemo u tunelima piramida odn. središtu jakih energija koje će nas podržati da osvestimo delove sebe koje smo zaboravili i time dopremo do svoje suštine. Mohanđijeve smernice i novi uvidi podržaće primenu duhovnih principa u našem svakodnevnom životu i time miran, stabilan i srećan unutrašnji prostor dugo nakon hodočašća.

Cena programa uključuje smeštaj, hranu tokom trajanja programa, kao i programe sa Mohanđijem. Sav prihod je namenjen humanitarnim aktivnostima Udruženja Mohanđi Srbija.

Detaljnije informacije možete dobiti putem mejla bih@mohanji.org

Osmelimo se na „Put u središte sebe”. Vreme je da se vratimo našem pravom domu – sebi.

podelite ovu objavu

X