Kako da slušate Mohanđija?

Mohanđi govori direktno iz Izvora. Ono što kaže nisu samo reči. Dok On govori, gradi se frekvencija. To postaje komanda vašoj podsvesti, i to postaje okidač preobražaja u vama.

 

Mnogo puta su ljudi sedeli oko majstora a On nije čak ništa ni govorio. Samim pogledom On prenosi energiju i dešavaju se veliki preobražaji. Prenos energije se dešava pogledom, rečju, tokom hoda ili fizičkim dodirom. Dešava se na svim nivoima. Kad rečima prenese energiju, ona ulazi u sistem i postaje okidač za čudesne preobražaje. Zato nemojte da prekidate tu povezanost tokom programa s Njim.

Dok Ga slušate, ne brinite mnogo o samim rečima i značenju. Ako se previše usmerite na reči, to postaje intelektualno znanje. Naravno i ono je potrebno da bi nam istina bila jasna. Uklanjaju vam se dileme, raščišćavaju nedoumice, dobijaju odgovori. Ali nećete razumeti Mohanđija. Mnogi od tih odgovora se već nalaze u svetim knjigama. Kroz Mohanđija oni vam dolaze direktno iz Izvora jer je Mohanđi jedno sa Izvorom. Probajte da prevaziđete reči i upijete suštinu. Sveprisustvo. Onda ćete osetiti pravi kvalitet, blaženstvo, milje, smirenost, spokojstvo i sreću. To je prava stvar. U tome je smisao. Mohanđi nije tu da bi vam objašnjavao ono što su majstori već objašnjavali od pamtiveka. Nego da vas preobrazi. Njegovo izlaganje je kreativan fenomen.

Ne brinite toliko o sadržaju rečenog, slušajte čisto i nevino kao dete, da energija ide od srca srcu, od bića biću, osetite to jedinstvo, meditativno slušanje u tom svetom zajedništvu. Ne razmišljajte dok On govori. Samo Ga slušajte. Onda ćete primiti i poneti daleko više od samih reči, ono što je izvan značenja, ono što nigde ne piše.

Biljana Vozarević

Podelite ovu objavu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X