Neizmerno zahvalna

Utisci sa Vikend programa sa Mohanđijem 3-4. oktobra 2015.

Napisala A.

Ritrit je bio fenomenalan i meni je bio najbolji, tj. najefikasniji ako mogu tako da se izrazim tako da sam našem divnom i jedinom voljenom Mohanđiju neizmerno zahvalna!!!
Jako je teško celokupno moje iskustvo pretočiti u reči tako da to prosto i ne mogu da uradim ali suština je da je bilo kratko i žestoko dobro u smislu čišćenja i svih “vežbi” u kojima smo bili blagoslovljeni učestvovati u Njegovom prisustvu i pod Njegovim blagoslovom!!!
Stvari se jos uvek sležu kod mene i još mi treba vremena da zaista sagledam način na koji se menjam i kako sam se već promenila!!!
Ovog puta sam bila najodlučnija i najspremnija da otpustim neke stvari iz svog života ili svojih života a ujedno mi je mnogo prijalo što je ritrit bio kratak i što je “tempo” bio žestok jer me je to činilo još odlučnijom da se promenim i otpustim svoj teret iz prošlosti i molila sam ga da bude što jače koliko je to već moguće!!!
U svakom slučaju, sve mi je delovalo mnogo intenzivnije ovako u dva nego do sada u pet dana i jako mi je prijalo. Ne mogu se dovoljno izraziti a kamoli dovoljno zahvaliti našem Mohanđiju na svoj pomoći, ljubavi i blagoslovima kojima nas je okupao!!!
Jedino mi je jako žao što je On zbog svega morao da ispašta i trpi ogromne bolove preuzevši na sebe naše terete!!! Hvala Mu beskrajno što postoji i što je tu da nam pomaže na našem putu oslobođenja! bog ga blagoslovio!
I hvala organizatorima na divnoj organizaciji.

DSC_6017a

Uređivanje: Biljana Vozarević

Podelite ovu objavu

X