Mai-Tri-za-zivotinje-Beograd-avgust2019 (1)

Održan prvi Mai-Tri tretman za životinje ikada!

Prvi grupni Mai-Tri tretman za životinje ikada održala je Mina Obradović, Mohanđi Ačarja u Beogradu, 11. i 12. avgusta.

Mai Tri tretman za životinje je po prvi put u svetu realizovan u Srbiji i to tokom dva dana: Prvog dana tretmana, 6 ljubimaca je imalo priliku da doživi Mai-Tri metodu. Drugog dana, u tretmanu je učestvovalo 4 ljubimaca.

Mina Obradović, Mohanđi Ačarja koja je inicirala i realizovala ovaj jedinstveni program, prenosi nam svoje iskustvo iz rada sa kućnim ljubimcima:

“Čim sam podigla ruke u položaj blagosiljanja kako bi energija krenula da teče prema životinjama mogla sam osetiti Mohanđija kako stoji pored mene. Imala sam osećaj da snažne vibracije izlaze iz Njegovih ruku i ulaze u tela životinja. Energija je bila tako jaka i tako čista. Videla sam Mohanđija kako izvlači razne impresije iz ovih bića – utiske iz prošlosti, strahove, anksioznosti itd. Shvatila sam koliko su životinje i ljudi zapravo slični. Svi, pa čak i oni, nosimo određene obrasce i impresije u nama. Bila sam jako srećna što sam svedočila kako se ova bića duboko u sebi transformišu Mohanđijevom božanskom energijom koja se dala osetiti tokom oba tretmana.

Duboko sam zahvalna Mohanđiju i životinjama što su mi dali priliku da i ja uživam u ovim tretmanima.”

Podelite ovu objavu

X