Uspešno završen prvi onlajn ritrit

Prvi onlajn ritrit sa Mohanđijem pod nazivom “Otvorite vrata izobilju”, koji je trajao od 14. do 20 septembra 2020, uspešno je završen.

Tokom prvih pet dana, učesnici su imali priliku da se kroz svakodnevne jogijske asana vežbe i detoks disanje pripreme za intenzivni vikend program izobilja.

Časove joge, tokom pripremnog dela programa, vodili su Devi Mohan, Staša Mišić i Dejan Ćosić. Detoks disanje svakodnevno je vodila Devi Mohan, što je sve bila odličnà priprema za ono što će uslediti. Veliki broj učesnika širom sveta pridružio se vikend programu, koji su vodili Devi i Mohanđi.

Ovaj program posebno je obeležio novi pristup u radu, gde su učesnici svakodnevno dobijali domaće zadatke u vezi sa kontemplacijom, zapisivali su utiske i odgovarali na pitanja, a sve u cilju da što bolje prodru do sebe i osveste koji su to blokirajući faktori i koncepti koji sputavaju protok izobilja.

Vikend program je krunisan Mohanđijevim satsanzima i veoma dubokim procesima, koji su po prvi put predstavljeni na ovom ritritu, a koje je u subotu vodila Devi a u nedelju, Mohanđi. Cilj ovih procesa bio je da se uklone blokade i ograničena uverenja, i napravi pogodno tlo za protok izobilja u svim njegovim oblicima. Tokom procesa koji je Devi vodila, učesnici su imali priliku da prođu kroz sve faze svog života, od majčine utrobe pa do momenta kada duša napušta sadašnje telo, i na taj način se oslobode svega što ih ograničava, ali i da spoznaju koja je to njihova najviša svrha koju bi voleli da ostvare tokom života.

Na samom kraju programa svi su bili ispunjeni radošću, lakoćom, novim stavom prema izobilju. Jer, kako je Mohanđi nekoliko puta tokom programa ponovio – Izobilje je stav, stav zadovoljstva. Kada je izobilje stav, zadovoljstvo je njegovo iskustvo.

Dokaz da energija i svest nemaju granice bila su iskustva onih koji nisu bili u mogućnosti da učestvuju u programnu, ali su efekte itekako osetili.

Iskustva


Nemam reči. Ovaj ritrit je promenio moj umni sklop na mnogim nivoima i dao mi je nove smernice u životu. Radujem se procesu od 41 dan, za koji već osećam da će me zauvek promeniti. Bio sam na mnogim ritritovima sa Mohanđijem i Devi širom sveta, i moram reći da ovaj prvi onlajn ritrit dokazuje da Mohanđiju nije potrebno fizičko prisustvo kako bi transformisao živote. Ostao sam bez daha. Beskrajno sam zahvalan Mohanđiju, Devi i organizatorima ritrita.

– Hanumatananda –

Nisam bila u mogućnosti doći, ali cijeli vikend osjećam blagoslove ritrita – kao da sam bila fizički sa vama. Imam osjećaj da ću ‘umrijeti od ljepote’. Zahvalna sam srcem svim.
– Svjetlana –

Hvala Devi i Mohanđi! Veom sam zahvalna što sam deo ove divne porodice. Moj muž i ja smo uživali što smo proveli ovaj poseban vikend sa vama.
– Jelena –

Predivno iskustvo! Duboki uvidi i kroz niz procesa otklanjanje blokada. Neverovatna Joga nidra sa Devi kao i proces koji je vodio Mohanđi. Odlično organizovan program. Hvala Mohanđiju, Devi kao i Mohandi timu.
– Spomenka –

Beskrajno hvala i sve čestitke celom timu za neverovatnu organizaciju ovog jedinstvenog događaja! Bilo je očaravajuće na svim nivoima. Momenat koji ću sigurno uvek pamtiti je gledanje duboko u svoje oči u ogledalu po prvi put. To je bio momenat lepote izvan svih očekivanja. Hvala vam za taj zadatak!
– Asja –

Bila sm na mnogim ritritovima sa Mohanđijem uživo, i svaki od njih je nešto transformativno pokrenuo u meni što je imalo pozitivnu promenu u mom životu. Ali, ovaj… Istinki osećam da će ono što nam je Mohanđi dao tokom ovog vikenda proizvesti ogromnu promenu. Rečima ne mogu opisati koliko se zahvalno i blagoslovljeno osećam.
Nisam čak ni planirala da idem, ali je tradicija odlučila da mi je to potrebno. A Mohanđijevi anđeli koji uvek organizuju ovakve događaje za nas sa mnogo lljubavi, su bili dovoljno strpljivi da me sačekaju da se u poslednjem trenutku prijavim.
– Tanja –

Duboka zahvalnost Mohanđiju, Devi Mohan i celom timu. Osećam da život ponovo cveta u punom sjaju i sa višom svrhom. Poslednji dan programa je bio posebno neverovatan. Odveo me je u mesto tišine. Bila sam budna, ali duboko u tom prostoru. Prostoru čiste svetlosti. Beskrajna zahvalnost što ste mi omogućili ovakvo iskustvo. S puno ljubavi.
– Ručika –

Neverovatno iskustvo sa tehnikom detoks disanja. Hvala Devi i Mohanđi za inspirativni ritrit!
– Sjarn 

Podelite ovu objavu

X