zagrli-sebe

Zagrli sebe

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na jednodnevni Ačarja program “Zagrli sebe” koji će se održati u Subotici 8. decembra

Program “Zagrli sebe” vodiće Izabela Jovović i Sanja Stanković, Mohanđi Ačarje, praktičari koji neguju ljubav, pozitivnost, nenasilje i saosećajnost, kao ključne poruke duhovnog majstora i filantropa Mohanđija.

Program će početi satsangom, tokom kojeg će se razgovarati o samoprihvatanju i našim kapacitetima za ljubav. Potom sledi Svesno plesanje. oslobađajuća tehnika koja nas vodi u osvešćivanje svog tela i spoznaju sebe na sasvim novi način, čisti energetske kanale i dovodi dušu i telo u savršeni balans. Nakon Svesnog plesanja, zaronićemo u “Blaženstvo tišine”, vođenu meditaciju u kojoj se učesnici  usmeravaju na svoje disanje i oslobađaju se nakupljene napetosti u svom telu i umu. Fokus se vraća sa spoljnjih distrakcija na unutrašnji svet. Meditacija vodi do dubokog povezivanja sa sopstvom i unutrašnjom tišinom u kojoj počiva naš kapacitet za ljubav.
Učesnici programa će imati priliku da nakon meditacije dobiju Mohanđi energetski transfer koji dodatno pomaže otpuštanju nagomilanih emocija.

Posle glavnog dela programa, učesnici će imati prilike da dobiju individualne Mai-tri energetske tretmane. Ovo je veoma sveta tehnika uklanjanja energetskih blokada i karmičkog prtljaga u kojoj praktičar koristi moć i energiju Mohanđija kao izvor za uklanjanje. U ovom tretmanu koriste se uzvišena svojstva najčistije milosti koja protiče kroz Mohanđija, koja potom teče duboko unutar primaoca tretmana, ciljajući na najsuptilniji sloj našeg postojanja – kauzalno telo, u kome su uskladištena semena karmi. Budući da je vreme za Mai-tri ograničeno, neophodno je da prilikom Vaše prijave za učešće naglasite da želite Mai-tri tretman.

Ulaz je u vidu donacije od 1200 RSD, dok se individualni Mai-tri energetski tretmani dodatno naplaćuju u vidu donacije od 2.000 RSD.

Budući da je broj učesnika ograničen, molimo vas da dolazak prijavite porukom na telefon 065 2552223, sa napomenom ukoliko želite Mai-tri energetski tretman.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X