moc-cistote-nis-novembar2019

Moć čistote

Odrasli i deca imaće priliku da osete moć otpuštanja i unutrašnje čistote tokom dva programa u Nišu, 1. decembra.

Program “Moć čistote” vodiće Monika Balenović, Dragana Tešanović i Staša Mišić, Mohanđi Ačarje, praktičari koji neguju ljubav, pozitivnost, nenasilje i saosećajnost, kao ključne poruke duhovnog majstora i filantropa Mohanđija.

Program za odrasle počećemo Svesnim plesanjem. Ova oslobađajuća tehnika koja nas vodi u osvešćivanje svog tela i spoznaju sebe na sasvim novi način, čisti energetske kanale i dovodi dušu i telo u savršeni balans. Tokom našeg druženja, koristimo vođenu meditaciju Moć čistote, tokom koje ćemo dodatno pročistiti energetske blokade i otpuštati nagomilane emocije i, kao rezultat, postati mirniji i zadovoljniji u svakodnevnom životu. U toku programa ćemo razgovarati na temu kako živeti saosećajno i kako nam ljubav i saosećajnost pomažu da održimo unutrašnju čistotu i mir bez obzira na spoljašnje okolnosti.
Učesnici programa će imati priliku da tokom meditacije dobiju Mohanđi energetski transfer koji dodatno pomaže otpuštanju nagomilanih emocija.

Tokom jednoipočasovne radionice specijalno namenjene deci osnovškolskog uzrasta radiće se vežbe koordinacije i balansa, tehnike svesnog usmeravanja pažnje, kao i vežbe svesnog disanja.
Program nastavljamo dečjom meditacijom Sloboda, koja pomaže deci da se oslobode strahova, zavole sebe i rasterećeno prolaze kroz svakodnevne životne situacije. Na kraju programa zajedno ćemo otkriti šta znači biti saosećajan prema svim bićima.

Ulaz je u vidu donacije od 1000 din za program za odrasle i 500 din za program za decu.

Ukoliko osetite unutrašnji impuls da nam se pridružite vi ili da dovete svoje dete, molimo vas da dolazak prijavite porukom na telefon 064 92 92 997. Broj mesta je ograničen.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X