razigraj-svoj-dan-kovin-novembar2019

Razigraj svoj dan

Pozivamo vas da doživite istinsku ličnu transformaciju, i kroz pokret i igru osetite lepotu života u svim njegovim izrazima.

Prvi put u jednom danu posvetićemo se i odraslima i deci.  Program “Razigraj svoj dan” vodiće Monika Balenović, Aleksandra Stojanović i Staša Mišić, Mohanđi Ačarje, praktičari koji su duboko povezani sa svešću duhovnog majstora Mohanđija.

Program za odrasle počećemo Svesnim plesanjem. Ova oslobađajuća tehnika koja nas vodi u osvešćivanje svog tela i spoznaju sebe na sasvim novi način, dovodi dušu i telo u savršeni balans. Tokom našeg druženja, koristimo vođenu meditaciju Blaženstvo tišine kako bismo dopreli do mesta duboke tišine i potpunog mira u nama, i svedočili postavljanju čiste namere otpuštanja unutrašnjih blokada. Program ćemo završiti razgovorom na temu prevazilaženja otežavajućih životnih okolnosti, i kako nam Majstor koji je povezan za Višom svešću može pomoći u tome. Učesnici programa će imati priliku da tokom meditacije dobiju Mohanđi energetski transfer koji dodatno pomaže otpuštanju nagomilanih energetskih blokada.

Tokom jednoipočasovne radionice specijalno namenjene deci osnovškolskog uzrasta radiće se vežbe koordinacije i balansa, tehnike svesnog usmeravanja pažnje, kao i vežbe svesnog disanja. Ceo program osmišljen je sa ciljem poboljšanja koncentracije, pamćenja, rasuđivanja i jačanja samopouzdanja dece. Tokom našeg druženja deca će imati priliku da se bolje povežu sa sobom i da spoznaju šta znači voleti i privatati sebe i svoje okruženje, i kako sa što manje otpora prolaziti kroz svakodnevne životne situacije.

Ulaz je u vidu donacije od 1000 din za program za odrasle i 500 din za program za decu.

Ako osetite unutrašnji impuls da nam se pridružite vi ili da dovete svoje dete. Molimo vas da dolazak prijavite porukom na telefon 064 92 92 997. Broj mjesta je ograničen.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X