Kako svakodnevno praktikovati pozitivnost

Doživite ličnu evoluciju sa Biljanom Vozarević, Mohanđi Ačarjom, uz primenu duboko efektivnih metoda istinske duhovne prakse koje nam je poklonio Mohanđi.

Pozivamo vas da doživite ličnu evoluciju tokom programa namenjenog svima koji svesno rade na svom duhovnom rastu i vole pokret. Program koji vodi Biljana Vozarević obuhvata jogu, tehnike svesnog hodanja i svesnog plesanja, kao i razgovare na temu “Praktikuj pozitivnost” sa osnovama Mohanđijevog učenja.

Tokom našeg druženja, koristimo vođenu meditaciju Moć čistote, kako bismo otvorili srca, prepustili um i uz pomoć praktičara, koji je duboko povezan sa svešću duhovnog majstora Mohanđija, svedočili postavljanju čiste namere otpuštanja unutrašnjih blokada. Na ovaj način oslobađamo protok energije, koja pročišćava, kreira i podmlađuje, i unosimo lakoću i red u svakodnevni život. Pauzu za ručak ćemo iskoristiti da osetimo dobrobiti veganske ishrane.

Ukoliko osetite unutrašnji impuls da nam se pridružite, molimo vas da dolazak prijavite na serbia@mohanji.org ili porukom na telefon 0638139844. Broj mesta je ograničen.

Preporučena donacija za program je 1800 dinara, a Mai-Tri tretman 1200 dinara.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X