Razigrana-joga-i-puno-toga-septembar-2019

Razigrana joga i puno toga

Najavljujemo radionicu namenjenu deci osnovškolskog uzrasta, kroz koju će deca imati priliku da se bolje povežu sa sobom i da spoznaju šta znači voleti i privatati sebe i svoje okruženje.

Dragi roditelji,

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo jednoipočasovnu radionicu specijalno namenjenu deci osnovškolskog uzrasta, koja će se održati u Novom Sadu, u subotu 21. septembra 2019. Program koji vodi Staša Mišić, Mohanđi Ačarja, obuhvata vežbe koordinacije i balansa, tehnike svesnog usmeravanja pažnje, kao i vežbe svesnog disanja. Ceo program osmišljen je sa ciljem poboljšanja koncentracije, pamćenja, rasuđivanja i jačanja samopouzdanja dece. Tokom našeg druženja deca će imati priliku da se bolje povežu sa sobom i da spoznaju šta znači voleti i privatati sebe i svoje okruženje, i kako sa što manje otpora prolaziti kroz svakodnevne životne situacije.

Ukoliko zaista mislite da bi ovako nešto moglo da koristi vašoj deci, molimo vas da dolazak prijavite na serbia@mohanji.org ili porukom na telefon 064 92 92 997. Broj mesta je ograničen.

Preporučena donacija je 500 dinara.

S ljubavlju,
Udruženje Mohanđi Srbija

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X