Razigrana joga i hrana puna ljubavi

Najavljujemo radionicu namenjenu deci osnovškolskog uzrasta, kroz koju će deca imati priliku da se upoznaju sa dobrobitima joga vežbi i veganskog načina ishrane

Dragi roditelji,

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo jednoipočasovnu radionicu specijalno namenjenu deci osnovškolskog uzrasta koja će se održati u Beogradu, u subotu 7. septembra. Radionica se sastoji iz dva dela. Prvi deo koji vodi Staša Mišić obuhvata vežbe koordinacije i balansa, tehnike svesnog usmeravanja pažnje, kao i vežbe svesnog disanja. Ceo program osmišljen je sa ciljem poboljšanja koncentracije, pamćenja, rasuđivanja i jačanja samopouzdanja dece. Tokom našeg druženja deca će imati priliku da se bolje povežu sa sobom i da spoznaju šta znači voleti i privatati sebe i svoje okruženje, i kako sa što manje otpora prolaziti kroz svakodnevne životne situacije.

U drugom delu programa Mina Obradović će održati edukativnu prezentaciju na temu “Kako živeti saosećajno”. Prezentacija se bazira na buđenju saosećanja i ljubavi kod dece prema svemu što ih okružuje, uključujući ljude, životinje i celu planetu. Kroz ovu prezentaciju deca će se upoznati sa terminima ‘vegetarijanac’ i ‘vegan’, i saznaće nekoliko načina koji pokazuju kako možemo pomoći svetu našom ishranom.

Program ćemo završiti ukusnom veganskom užinom i podelom dečijih utisaka.
 
Ukoliko zaista mislite da bi ovako nešto moglo da koristi vašoj deci, molimo vas da dolazak prijavite na serbia@mohanji.org ili porukom na telefone 064 92 92 997 i 064 2737 950. Broj mesta je ograničen.

Preporučena donacija 750 dinara.

S ljubavlju,
Udruženje Mohanđi Srbija  

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X