Biti-stabilan-biti istrajan-31-avgust

Biti stabilan, biti istrajan

Najavljujemo poludnevni program sa Monikom Balenović, Mohanđi Ačarjom, u Beogradu, 31. avgusta.

Pozivamo vas da zajedno osetimo i oživimo unutrašnju snagu i stabilnost, kako nas ništa u životu, kao ni na duhovnom putu, ne bi moglo uzdrmati. Održavajmo plamen unutrašnje vatre jakim i istrajmo uprkos mnogobrojnim izazovima.
 
Program ćemo započeti laganim joga vežbama, sa akcentom na vežbe balansa koje imaju efekat i na balans u životu uopšte. Nakon svesno izvedenih vežbi, zaronićemo u duboku tišnu, opuštaćemo se i umiriti misli, pripremajući se za vođenu meditaciju
 
U toku meditacije 360 stepeni postajemo centrirani u svojoj kičmi, postajemo potpuno izbalansirani i funkcionišemo iz područja više svesti. Nestaje nemir, strah, krivica, a preovladavaju bezuslovna ljubav, saosećajnost, potpuna smirenost.
 
Nakon meditacije razgovaraćemo na temu vere i istrajnosti na duhovnom putu. Prisustvo Majstora u našim životima je ujedno i prisustvo vatre. Što smo mu bliži, toplota postaje sve veća. Brojni izazovi se pojavljuju na našem putu, a samo oni sa jakom verom, stabilni, istrajni i dovoljno fleksibilni odolevaju svim igrama uma i ostaju nepokolebljivi na svom putu.
 

Ukoliko osetite unutrašnji impuls da nam se pridružite, molimo vas da dolazak prijavite porukom na telefon 062 295 902  gde ćete navesti svoje ime i prezime ili onoga koga prijavljujete. Broj mesta je ograničen.

Ulaz je u vidu donacije od 1000 dinara.

Jedino ukoliko smo mi stabilni, možemo pomoći drugima. Jedino ako smo istrajni, možemo napraviti promenu u svetu!

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X