Duboka-revitalizacija-na-Bosanskim-piramidama-avgust-2019

Duboka revitalizacija na Bosanskim piramidama

Aktivni odmor sa Biljanom Vozarević, Mohanđi Ačarjom - Doživite najveći izvor blaženstva - unutrašnji mir!

Pozivamo sve vas koji želite da se napunite visokom energijom, osećate zdravo, jako, puni elana i bodrog duha, na program aktivnog odmora i revitalizacije sa Biljanom Vozarević, Mohanđi ačarjom, koji će se održati na Bosanskim piramidama 22. i 23. avgusta. Povećajte svoju ličnu energetsku frekvenciju, nevidljivu silu koja oblikuje životno iskustvo. Usmerite svoju energiju na zdravlje i najveći izvor blaženstva – unutrašnji mir.

Prvog dana programa od 10 do 14h, praktikovaćemo jogu, Svesno plesanje kao oslobađajuću tehniku osvešćivanja tela i meditaciju Moć čistote sa energetskim transferom. Učesnici će čuti i kratko predavanje o Mohanđijevom kamenu u Tunelu Ravne i podsticajnoj, isceljujućoj snazi energetskih mesta moći u koje spadaju i Bosanske piramide. Dan ćemo završiti razmenom iskustava.

Drugi dan programa planiran je za individualne tretmane Mai-Tri metoda energetskog čišćenja koji će se održati u Tunelu Ravne što će dodatno intenzivirati sam process.

Na program je neophodno poneti joga prostirku i osveženje.

Cena programa:
1. dan – 2.000 din / 20 eur / 35 bam
2. dan – 1.500 din / 15 eur / 25 bam

Prijave putem mejla bih@mohanji.org ili SMS-om na +381.63.81.39.844

U lekovitoj šumi parka Ravne 2, koji mami obilaske svojih energetskih lavirinata, doživite najveći izvor blaženstva – unutrašnji mir!

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X