tehnika-obrnuta-piramida

Sveti zvuci unutrašnje tišine

Pozivamo vas da produbite svoje znanje i iskustvo ispevavanja mantri.

U nedelju 11. avgusta u “Satya Yoga” centru u Novom Sadu, održavamo program “Sveti zvuci unutrašnje tišine”. Program vodi Biljana Vozarević, Mohanđi Ačarja, po efektivnim metodama koje su poklon Mohanđija i obuhvata:

  • Lagane vežbe joge i pranajame
  • Predavanje na temu “Mantre kao sveti zvuci ka blagostanju” na osnovu Mohanđijevog učenja
  • Tehniku “Obrnuta piramida
  • Tokom našeg druženja, koristimo vođenu meditaciju Moć čistote, kako bismo otvorili srca, prepustili um i uz pomoć praktičara, koji je duboko povezan sa svešću duhovnog majstora Mohanđija, svedočili postavljanju čiste namere otpuštanja unutrašnjih blokada. Ona prvo pomaže u kreiranju svesnosti o sopstvenom fizičkom biću, a zatim polako tu svesnost pretače u mirnoću. Dozvoljava vam da se objedinite sa najvišom svešću i primite milost. Meditacija Moć čistote proširuje vašu svest kako bi se otkrio vaš istinski identitet. Na ovaj način oslobađamo protok energije koja pročišćava, kreira i podmlađuje.
  • Ispevavanje Loka samasta, Gajatri, Mohanđi gajatri i Mahamritjanđaja mantre.

Ukoliko osetite unutrašnji impuls da nam se pridružite, molimo vas da dolazak najavite na serbia@mohanji.org ili na telefon 063.81.39.844. Broj mesta je ograničen. Preporučena donacija za učešće je 1.000 dinara.

Program počinje u 19h.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X