Himalajska-skola-tradicionalne-joge-na-festivalu-letnjeg-solsticija-u-bosni

Slavimo sunce joga pokretom!

Himalajska škola tradicionalne joga učestvuje na Festivalu letnjeg solsticija koji se održava od 20-23.juna u Bosni i Hercegovini

Mohanđi Fondacija ove godine ima čast da predstavi Himalajsku školu tradicionalne joga na Festivalu letnjeg solsticija koji se održava u arheološko-turističkom parku „Ravne 2“ u Bosanskoj dolini piramida u Visokom.

Na Festivalu ljetnjeg solsticija, Mohanđi Fondacija će predstaviti Himalajsku školu tradicionalne joge radionicom koju će 21. juna od 13 do 15 h na platformi Huesa voditi Devi Mohan, predsednica Himalajske škole tradicionalne joge i sertifikovana joga učiteljica. 

Radionica će početi pročišćavajućim tehnikama disanja, nakon čega će uslediti blok joga vežbi, te divna joga nidra sa energetskim transferom.

Devi posvećeno živi i služi u skladu sa učenjima joge od 2007. godine, održavajući seminare i radionice širom svijeta. Tokom programa Festivala, biće zvanično predstavljeno i novoosnovano Mohanđi udruženje u Bosni i Hercegovini.

Najlepši park južne Evrope će tokom 4 dana ugostiti festival zdravih životnih stilova: Na programu su brojni koncerti u večernjim satima, a tokom dana će nastupati izvođači iz Slovenije, Nemačke, SAD i Bosne. U okviru Festivala biće organizovan i sajam organskih proizvoda, domaće hrane i kristala.

Himalajska škola tradicionalne joga inspirisana je Mohanđijevim učenjem kako bi što više ljudi upoznalo originalna učenja joge koje karakterišu jednostavnost i dubina vežbe. Joga pomaže ljudima da se oslobode životnih poteškoća i pomaže kod fizičkih, mentalnih i psihosomatskih bolesti. Ukratko, joga je stanje jedinstva tela, uma i duše.

Festival letnjeg solsticija traje od 20. do 23. juna. Ulaz je slobodan.

Molimo vas da ponesete vlastitu joga prostirku.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X